Ofte stillede spørgsmål

 

Hvor lang er leveringstiden hos Intersport Teamsport?

Vi tilbyder levering til GLS pakkeshop, GLS erhvervslevering og GLS hjemmelevering. Langt størstedelen af ordrer afsendes allerede inden for 1-3 hverdage, dog kan leveringstiden være længere i travle perioder. Intersport Teamsport leverer kun i Danmark. Oplysninger om pakkeforsendelser leveres og understøttes af GLS.

 

Kan jeg fortryde mit køb hos Intersport Teamsport?

Ja du kan fortryde dit køb i 14 dage, når du handler hos Intersport Teamsport Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag du:

– Har modtaget/afhentet din vare
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
– Får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

 

Varer undtaget fortrydelsesretten:

– Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Dette gælder bl.a. proteinpulver, barer og andet kosttilskud.
– Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på, aktiveret eller tilsluttet til computer. Dette gælder bl.a. kameraer og pulsure.
– Levering af varer der er specielt fremstillet eller tilpasset efter dit individuelle behov. Dette gælder også såfremt udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt, f.eks. ved tryk og brodering.
– Leverede varer som er specielt bestilt hjem

Du mister din fortrydelsesret, hvis:

– Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret

 

Kan jeg anvende mit INTERSPORT gavekort/tilgodebevis hos Intersport Teamsport?

Du kan desværre ikke anvende gavekort og tilgodebevis fra INTERSPORT hos Intersport Teamsport. Ønsker du at bruge et gavekort eller tilgodebevis fra Intersport, henvises du til din nærmeste Intersport butik.

 

Hvad betyder det for mig at være medlem af Club INTERSPORT?

Ved at være medlem af Club Intersport kan du opnå flere fede fordele, heriblandt at få adgang til medlemspriser på produkterne hos Intersport Teamsport.  

 

Varen findes ikke hos Intersport Teamsport?

Hvis varen ikke findes hos Intersport Teamsport, så er den enten utilgængelig grundet at varen er midlertidigt udsolgt. Eller fordi varen ikke er en del af det aftalte sortiment med din klub. Ønsker du at høre nærmere om et bestemt produkt, henvises du til vores kontakt side – her kan du stille lige præcis det spørgsmål du brænder inde med.