RETURNERING

Du kan bytte eller returnere din vare som er købt på webshoppen i 14 dage ved at sende den tilbage til os.

Ønsker du at sende din vare til os, skal den bare være os i hænde i løbet af 14 dage, efter du har modtaget pakken. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind, og du bærer risikoen frem til at varen er modtaget af Holdsporten.dk. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre at dine rettigheder bortfalder.

Intersport Teamsport anbefaler at varen returneres via et anerkendt fragtfirma og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken og modtage kvittering for at pakken er udleveret. Hvis returneringen af varen lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan benyttes, returneres købesummen til det betalingskort der er benyttet ved betalingen. Varer der returneres pr. efterkrav eller som sendes uden porto, kan vi desværre ikke modtage.

Ønsker du at returnere en vare, skal du altid vedlægge en kopi af din faktura og sende pakken til:

SPORT DIRECT DANMARK
M.P. Allerupsvej 45 E
5220 Odense SØ

Varens stand når du returnerer den
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet her, betragter vi den som værende brugt, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vurderingen af den handelsmæssige værdi foretages af Intersport Teamsport. For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Varer der betragtes som brugt, kan ikke ombyttes eller returneres. Produkter som bliver leveret direkte fra vores leverandører skal ligeledes returneres tilbage til dem, såfremt et køb fortrydes. Fragten betales af kunden selv.

Kan jeg returnere et produkt med tryk?
Du kan desværre ikke returnere et produkt “personaliseret” med tryk. Det gælder alle former for tryk såsom, eget navn, logoer, ærmemærker, brystmærker mv.) jvf. forbrugeraftaleloven, paragraf 18, stk. 2. nr. 3.

Returlabel
Du kan købe en returlabel her.